Barry's Instructor Ragna Rikheim wearing black tank with hand on hip
Barry's Instructor Ragna Rikheim wearing black tank with hand on hip

About

Get to know me

Som nyinnflyttet Gudbrandsdøl i Oslo var varmen og energien på Barry’s til å ta og føle på! Litt spennende var det å flytte flere, rolige timer fra skog og snaufjell til ett mørkt og pulserende rom med rødt lys, hvor alt skjer samtidig og hvert sekund teller (bokstavelig talt).

Fra å jobbe i resepsjonen mens jeg fullførte utdannelsen, finner du meg nå i både bootcampsalen som instruktør og i PT-salen som personlig trener og kostholdsveileder.

Jeg er opptatt av helse, og at både hode og kropp skal sammarbeide på alle nivåer. Det å optimalisere ernæring og trening er avgjørende for at du skal prestere optimalt både mentalt og fysisk – enten det er på trening, i arbeidslivet eller hverdagen.

Som trener er jeg fokusert på at treningen skal være funksjonell, personlig, effektiv, og variert. Det er viktig å vokse utenfor komfort sonen og alltid jobbe med motivasjon og måloppnåelse underveis. Personlig utvikling er en av mange nyttige bivirkninger av å pushe seg selv mentalt og fysisk. Slutt derfor å tenk på hva du tror du ikke klarer, utnytt heller enhver utfordring til å prøve! Sett pris på (og la deg overraske) over alt kroppen din klarer.

BOOK ME

Bærum/Oslo

Oslo


Music Style

fresht, hipt, elektronisk og rocka. En god miks som skal få deg til å yte (og nyte)!


Favourite Day

full body - funksjonelt og kreativt.


Awards

Bachelor i Ernæring fra Høyskolen Kristiania, EHFA sertifisert Personlig Trener

Get Started

Book Now