Barry's Instructor Ragna Rikheim wearing black tank with hand on hip
Barry's Instructor Ragna Rikheim wearing black tank with hand on hip
Barry's Instructor Ragna Rikheim wearing black tank with hand on hip

About

Get to know me

Som nyinnflyttet Gudbrandsdøl i Oslo var varmen og energien på Barry’s til å ta og føle på! Litt spennende var det å flytte flere, rolige timer fra skog og snaufjell til ett mørkt og pulserende rom med rødt lys, hvor alt skjer samtidig og hvert sekund teller (bokstavelig talt).

Fra å jobbe i resepsjonen mens jeg fullførte utdannelsen, finner du meg nå i både bootcampsalen som instruktør og i PT-salen som personlig trener og kostholdsveileder.

Jeg er opptatt av helse, og at både hode og kropp skal sammarbeide på alle nivåer. Det å optimalisere ernæring og trening er avgjørende for at du skal prestere optimalt både mentalt og fysisk – enten det er på trening, i arbeidslivet eller hverdagen.

Som trener er jeg fokusert på at treningen skal være funksjonell, personlig, effektiv, og variert. Det er viktig å vokse utenfor komfort sonen og alltid jobbe med motivasjon og måloppnåelse underveis. Personlig utvikling er en av mange nyttige bivirkninger av å pushe seg selv mentalt og fysisk. Slutt derfor å tenk på hva du tror du ikke klarer, utnytt heller enhver utfordring til å prøve! Sett pris på (og la deg overraske) over alt kroppen din klarer.

BOOK ME

Oslo

Colosseum


Music Style

fresht, hipt, elektronisk og rocka. En god miks som skal få deg til å yte (og nyte)!


Favourite Day

full body - funksjonelt og kreativt.


Awards

Bachelor i Ernæring fra Høyskolen Kristiania, EHFA sertifisert Personlig Trener

Get Started

Book Now