FITNESS

FORBEDR DIN LØBEØKONOMI

Vi spurgte Chief Curriculum Lead og New York-instruktør, Matt Nolan, hvad han ville betragte som de vigtigste skridt for at blive en stærkere løber, alt imens han forbliver skadesfri.

Hans svar? 

Styrketræning og plyometri. Hvilket er præcis, hvad vi gør hos Barry's.

Sammentræf? Det tror vi ikke!!

Ifølge Matt, "Forbedret muskeleffektivitet vil føre til færre skader og øget udholdenhed. Plyometrics vil hjælpe, så du kan reducere din samlede træningsmængde og forbedre form, balance og løbeøkonomi."

Hvad betyder det? Nå, plyometrisk træning involverer en række hurtige, kraftfulde bevægelser, der gør musklernes ekstension-kontraktionssekvens hurtig og eksplosiv, svarende til kravet fra et løbeskridt. Derudover kan de samme muskler ikke affyres, hvis de er svage, og derfor er styrketræning så vigtig.

Ydermere, hver gang du løber, bliver din hjerne bedre til at rekruttere de helt rigtige muskelfibre, for at holde dig videre med så lidt indsats som muligt. Derfor er det ikke nok at sætte den ene fod foran den anden, at forbinde prikkerne mellem din styrke, smidighed, du er nødt til at sætte det hele sammen med intentionalitet og opmærksomhed på form.

Følg Matt videre Instagram.

 

 

 

Udgivet af Barry's i FITNESS den 28. oktober 2020

Få den seneste Barry's Swag

KØB NU

Kom i gang

Book nu