HEMMA

 Hur man: Egenvård med chefen för läroplanen, David Petruzzi 

 

  • Meditation. Sedan man gick i karantän har meditation gjort en STOR skillnad. Jag använder Calm-appen som hjälper mig att hålla fokus och spåra mina framsteg. Men det finns gott om gratisresurser där ute också.
  • Små glädjeämnen: Jag gör mitt bästa för att hitta glädje i min lilla morgonrutin. Att koka kaffe och läsa en bok medan jag dricker den, under den första timmen av min dag, hjälper mig verkligen att fokusera på de uppgifter jag har framför mig den dagen.
  • Äter bra: Detta är SÅ viktigt. Jag tror verkligen att allas matbehov är unika för dem. Men att äta en välbalanserad kost med mat som ger dig bränsle gör hela skillnaden. Var inte heller rädd för att laga mat! Det kan tyckas överväldigande till en början men googla på enkla recept. Jag lovar att du kommer att känna så stor prestation när du äter mat du har lagat.
  • Håll kontakten: det här är en stor för mig. Jag trivs med djupa, tankeväckande samtal samt en del ofarliga skvaller. Så det är viktigt att ringa vänner och familj för att prata om livet och se hur de har det.
  • Övning: Låt mig säga igen ÖVNING! Att ha Barry's hemma ger mig liv igen liksom att springa ute (runt mitt grannskap). Att röra på min kropp hjälper mig att bearbeta all stress eller ångest jag kan känna. Oavsett om det är 20 minuter eller 50, kommer att få din kropp att röra på dig omedelbart hjälpa dig att må bättre.
  • Återhämtning/Stretching: Jag har haft olika skador genom åren på grund av sport eller överanvändning av min kropp. Yoga har varit en stor del av min förmåga att förbli flexibel. Förutom stretching har jag börjat införliva HyperVolt från Hyperice i min nattliga rutin. Det hjälper till med riktigt trånga områden och förkortar min återhämtningstid från hårda träningspass.
  • SOVA: Den här är svårast för mig, jag sover väldigt lätt. Jag gör mitt bästa för att få minst 7-8 timmar per natt. Detta hjälper mig att fokusera och hålla mig pigg under hela dagen. Jag föreslår att du slipper dina skärmar på natten. Jag läser för att somna, jag brukar bara hinna 10 minuter innan jag är ute.
  • Musik: Jag älskar musik. Oavsett om det är att lyssna på klassiker som Fleetwood Mac och Etta James. Eller upptäcka nya låtar/artist skickad till mig av vänner som är mycket coolare än mig. Eller spela piano och sjunga. Musik ger mig så mycket glädje.
  • Duschar: Det här är en av de där små glädjeämnena igen för mig. Om jag har haft en dålig dag kommer jag hem och ta en skön dusch hjälper mig att slappna av. ELLER om jag har svårt att motivera mig själv går jag upp, duschar och tar på mig några rena kläder. Känns dumt men det fungerar alltid.
  • Var snäll mot dig själv: Alla dessa tips är versioner av självkärlek. Du måste öva på vänlighet och medkänsla med dig själv. Om jag har en tuff dag gör jag mitt bästa för att tänka "hur skulle jag hjälpa min bästa vän om de ringde mig för att säga att de mådde dåligt?”  Jag skulle lyssna på dem, berätta för dem att jag älskar dem och säga att detta bara är en tillfällig känsla. 

 

Publicerad av Barry's i AT-HOME den 21 maj 2020

Skaffa den senaste Barry's Swag

HANDLA

Kom igång

Boka nu