LÄMPLIGHET

Fira Black History Month på Barry's X

HEJ FAM! DET ÄR SVART HISTORIKMÅNAD!

Var snäll och gå med mig för en speciell donationsbaserad klass till förmån för en organisation som ligger mig mycket varmt om hjärtat: Broadway For Racial Justice lördagen den 19 februari kl. 11:00 PST/2:00 EST på Barry's X. Jag har varit en del av BFRJs verkställande styrelse sedan starten i juni 2020 och är glad över att kunna kombinera mina två världar.

Om du känner mig så vet du att jag alltid har haft en passion för teater och konst. När jag var yngre hade jag ambitioner att vara på Broadway (och jag gjorde det uppvakta!), men genom min teaterutbildning upptäckte jag att det inte fanns många shower med svarta och bruna skådespelare som huvudroller. När branschen långsamt utvecklades förändrades saker och jag såg fler artister på scenen som såg ut som jag. Det gav mig hopp. Även om representationen har förändrats sedan jag först visade intresse för mediet, kvarstår fall av rastrauma fortfarande i miljön, vilket är anledningen till att BFRJ existerar. 

Brandon Michael Nase startade BFRJ som svar på Broadways långsamma reaktion på Black Lives Matter-rörelsen. Vi kom tillsammans att öppna en dialog om hur vi kan tjäna samhället och kräva säkra utrymmen för BIPOC i det teatrala rummet genom transformativ rättvisa.

Sedan starten har vi etablerat en hotline för att rapportera fall av rasistiska trauman, en BFRJ-fond för att betjäna BIPOC i behov av ekonomiskt stöd, en konferens för studenter och lärare för att lära sig sätt att höja sin röst och förespråka för varandra, och ALLIED-service att samarbeta med teatraliska institutioner som värdesätter att förbättra sina protokoll för en säkrare, inkluderande, rättvis och mångfaldig arbetsplats. Vi har ett team av ambassadörer och rådgivare som delar våra värderingar, men sedan Broadway öppnade igen har vi sett en stadig nedgång i stödet.

Tack för att du sprider ordet och bidrar till vår svarta ledarorganisation! Vi behöver dig nu mer än någonsin.

Boka nu

Lär dig mer om Broadway For Racial Justice

Publicerad av Barry's i FITNESS den 17 februari 2022

Skaffa den senaste Barry's Swag

HANDLA

Kom igång

Boka nu