LIVSSTIL

Barry's x Jinx

Chicago, seniorinstruktör, Mercedes Owens adopterade sin valp, Leia, när hon var bara 4 månader gammal från Dallas Pets Alive, en lokal räddningstjänst i Dallas, TX. Läs vidare för deras berättelse.

Senior instruktör, Mercedes Owens, och hennes hund poserar på gatan

Leias mamma var faktiskt den som räddades av DPA. Hon var dräktig när de räddade henne och när hennes valpar föddes fick de alla Parvo aka "valpmördaren" och måste skickas till intensivvården. Mirakulöst nog återhämtade sig varje valp från Parvo och deras foster bestämde sig för att döpa dem efter superhjältar.

Senior instruktör, Mercedes Owens, i gräset med sin hund i famnen

Det var så Leia fick sitt namn – prinsessan Leia. 

Leia är den mest kärleksfulla hund jag någonsin känt så vi älskar att gå till parken eller stranden där hon har många vänner att springa runt och rulla runt med. Hon har ärligt talat vänner vart vi än går. Vi gillar också att springa alla våra ärenden tillsammans, ibland går jag till järnaffärer för att hämta saker jag kan hämta i mataffären bara så att hon kan gå in med mig. Men om vi inte är ute och springer cirklar eller springer ärenden så älskar hon, på riktigt pitbull-manér, att bara mysa och bli fast. Hon bokstavligen håller min hand eller lägger sig på rygg i mitt knä medan jag tittar på TV.

Hund som lägger i gräset

Hon ÄLSKAR jordnötssmör och det tror jag att hon får av mig. Vi har båda vår egen burk med jordnötssmör i kylen och det är vårt go-to snack när vi behöver lite hämta mig.

Nu äter jag dem inte med henne, men Kycklinghunden godsaker från jinx är hennes nya favoritgodis. Hon följer alla regler när jag har en av dem i handen lol.

Svart och vit pitbull bär en röd bandana runt hennes hals

Publicerad av Barry's i LIFESTYLE den 21 oktober 2020

Skaffa den senaste Barry's Swag

HANDLA

Kom igång

Boka nu