LIVSSTIL

Barrys x Celsius

När vi frågade LA Instruktör, Sami Swanson, hur hon blir hypad och jag tror att det är säkert att säga att du kan känna hennes energi genom skärmen

Läs vidare för att lära känna henne.

  • Vilket är ditt favoritsätt att tanka för en utmaning?

Steg ett: Ah hem... "Alexa – spela min lets get lit-spellista"
Steg två: Knäck och puss Celsius VÄRME!
Steg tre: Känn hur värmen slår och krossa dagen!

  • Vilken är din favoritsmak av Celsius
Celsius Heat Inferno punch! Den här smaken smakar bokstavligen som en körsbärssnökon och den för mig tillbaka till min barndom med varje klunk.

Det bästa.. det ger en extra kraft och får mig extra HYPE för min dag.

  • Vilken är din favoritdag i veckan att lära ut

På tisdagar blir vi konstiga!

Leg day är den ultimata dagen i veckan! Det är min favorit att träna själv och min favorit att programmera! Det finns så mycket utrymme för kreativitet och jag tycker om att pusha mina kunder till en plats som de aldrig trodde var möjlig – jag känner mig så välsignad att få vara en del av deras tillväxt. Kampen om reps, kampen för att använda tyngre vikter, och energin slår helt enkelt annorlunda på tisdag. Varje vecka är det mitt mål att se till att mina kunder går ut efter de 50 minuterna med nudelben!

  • Hur många celsius har du konsumerat på en dag?

Tre! Det är de där galna dagarna som börjar tidigt på morgonen och går till kvällen!

Mitt schema ser ut så här: Jag vaknar och dricker ett grönt te utan kolsyra från grapefruktmelon. Sen på eftermiddagen skiner solen, så jag smuttar på den där persikavibeeeeen som bär mig in på kvällen när man toppar det hela med den läckra guavakiwi.

VILKEN DAG!

  • Varför gillar du Celsius?

Jag älskar det eftersom det tar mig från 0-100 riktigt snabbt utan att krascha! Jag kan dricka dem alla hela dagen och smakerna är att dö för, det finns ingen som jag inte gillar. Oavsett om det är på tisdag i min klass, girls night in eller dejtkväll – Celsius är min gå till! #butfirstcelsius

Vi får det hon har!! Följ Sami på Instagram.

Publicerad av Barry's i LIFESTYLE den 23 oktober 2020

Skaffa den senaste Barry's Swag

HANDLA

Kom igång

Boka nu