HEMMA

HEMMA MED ASHLEY PEREZ

Har du undrat vad Barrys New York, seniorinstruktör och läroplanssamordnare, Ashley Perez, har hållit på med? Läs vidare för att ta reda på hur hon har hållit sig frisk medan hon skyddar på plats.

VAD JAG SER

Just nu håller jag på med The Last Man On Earth. 

TOTAL UTLÖSARE VARNING.

Det utspelar sig år 2020 efter att ett virus dödar alla på planeten. Lyckligtvis hittar Will Forte Kristen Shaw och komedi följer. Jag är verkligen intresserad av det eftersom det ger humor och lättsinne till ett ämne som just nu känns som att det krossar oss långsamt. Dessutom finns det 60 avsnitt, så det finns gott om innehåll...YEA NETFLIX, JAG TICKAR FORTSÄTT.

NÄR JAG HAR UTTRÄCKAD FACETIME _______,

Min Barrys familj! Ian McAndrew har haft turen att se mig baka en tårta, plus att vi kommenterar live på RuPaul's Drag Race varje fredag. DM:a mig om du vill att vi ska gå LIVE, så lappar vi in ​​dig.

Jag har också gjort happy hour med Jenna Slevin, General Manager för Noho studio, och mina nattliga samtal med Bärnsten och Lindsey alltid känna att vi har vodkaläsk tillsammans. SKÅL!

GUILTY PLEASURE: MAT

Nåväl, jag har precis skaffat en airfryer och är nu därför en vingmästare. Fråga till dig, visste du att du kan slå in Oreos i halvmånerullar och lägga dem i airfryern? Du kan!

En luftstekt Golden Oreo, med rosa glasyr, insvept i en croissant

På bilden: En luftstekt Golden Oreo, med rosa glasyr, inlindad i en croissant.

Matlagning och bakning är väldigt lugnande för mig, och vanligtvis har jag inte mycket tid att spendera i mitt kök, så jag har haft roligt med att experimentera. 

Äntligen beställde jag massor av påskgodis och det går jättebra, sötnosar!!

GUILTY PLEASURE: TV

Jag tittar mer på Disney+ än vad dina barn gör. Sedan den här karantänen började har jag sett Frozen II 12 gånger, och varje kväll somnar jag till en annan Disney-film för att lugna mig. Återigen, jag mår bra och mår bra!!

Följ Ashley på Instagram och häng med!

 

Publicerad av Barry's i AT-HOME den 9 april 2020

Taggar: Ashley Perez

Skaffa den senaste Barry's Swag

HANDLA

Kom igång

Boka nu